Wednesday, 11 February 2009

ஈ மெயிலில் வந்த 'Lateral Thinking'

பக்கவாட்டில் என்னை சிந்திக்க வைத்த - மெயில் உங்களை மட்டும் சும்மா விட்டு வைக்குமா என்ன ...... ம்ம்ம் கம் ஆன் .... 1....2....3....


This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . . .

this is an example


man
Q1. ---------
board




Ans. = man overboard



Okay, let's see if you've got the hang of it.




stand
Q2. ------------
i

Ans. = i UNDER-stand



OK . .

Got the drift ?

Let's try a few now and see

how you fare ?




Q3 /r/e/a/d/i/n/g/




Ans. = reading between the lines




Q4. r
road
a

d







Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.



Q5. cycle
cycle
cycle







Ans. = tri-cycle


Not easy to figure out ha!



0
Q6. ---------
M.D.
Ph.D.






Ans. = two degrees below zero


C'mon give it a little thought! !



knee
Q7. ------------
light








Ans. = neon light

(knee - on - light)



U can prove u r smart by getting this one.



ground
Q8. ---------------
feet feet feet feet feet feet





Ans. = six feet underground


Oh no, not again ! !



Q9. he's X himself



Ans. = he's by himself

Now u messing up big time.



Q10. ecnalg




Ans. = backward 'glance'


Not even close! !



Q11. death ..... life






Ans. = life after death


Okay last chance ..................



Q12. THINK








Ans. = think big ! !



And the last one is real
cool - - -

Q13.

ababaaabbbbaaaabbbababaabaaabbbb..






Ans. = long time no 'C'



அச்சச்சோ.... நோ பீலிங் டா ....செல்லம்.....
உன்ன இப்படி பார்க்க ரொம்ப கஷ்டமா இருக்கு .... போ போய் வேலயபாருடா கண்ணு ........

(புன்னகை உங்கள் பொன்நகை ......
அதை உங்களுக்கு அணிவித்ததில் எனக்கும் மகிழ்ச்சியே ....
மீண்டும் இன்னொரு வித்தியாசத்தை தேடி ....... ) - See more at: http://www.helperblogger.com/2012/05/add-facebook-like-button-to-blogger.html#sthash.Iax6Jsq8.dpuf

3 comments:

AKKPdesign said...
This comment has been removed by the author.
Kumaran said...

இங்க போய் பாருங்க.

http://brainbashers.com/showpuzzles.asp?formpost=Y&page=1&field=cb&puzzletext=BrainBats%26trade%3B

இதை மாதிரி நெறய இருக்கு..

Anonymous said...

Its such as you learn my thoughts! You seem to grasp a lot approximately this, such as you wrote the guide in it or
something. I think that you can do with some percent to force the
message house a little bit, however other than that, this is excellent blog.

A great read. I will certainly be back.

My web-site

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin